Неочекуваното зголемување на температурите од студено кон значително топло или обратно влијаат на срцето, притисокот и циркулацијата, што може да доведе до главоболки.

Пролетта е на прагот, а со тоа и потопло време, што веќе не опоменува дека треба да поработиме на нашата фигура и исхрана, за да се прошетаме гордо во костимот за капење кога ќе дојде лето.

На секого од нас барем еднаш му се случило, од каква и да е причина, да се разбуди среде ноќ и потоа да не може да заспие.

Новата година ја стартувавме со одличен подарок за еден наш читател.

Ветерот, честата изложеност на ниските температури и студениот воздух значително го забрзуваат процесот на стареење на кожата.

Во екот на сезоната на настинките и грипот, како по некое непишано правило тие се влошуваат во текот на ноќта.

Надворешните фактори како што се: студеното време, ветррот, наглите промени од ладно во топло штетно влијаат на кожата на рацете и ако не се негува на прав начин со текот на времето таа станува сува и испукана.

Драги наши, во Новата година мирисајте на заводливиот Versace Yellow Diamond Intense.

Според статистичките податоци бројот за заболени лица од рак на дојка забрзано расте како во светски размери, така и во Македонија.

Во срцето на Скопје беше претставен новиот македонски бренд за природна козметика за кожа CRUSH.

 

Save

Следете нè