Топичниот магнезиум на Ancient Minerals е чиста форма на додаток што го заобиколува дигестивниот систем и се апсорбира директно преку кожата.

Линијата на магнезиумски препарати на Ancient Minerals стекна многу следбеници во светот како позната марка на производи на топичен магнезиум. Како пионери на производите со топичен магнезиум, ние го гарантираме нивниот висок квалитет и даваме информации на сите што бараат одговори и решенија. 


Нова форма на дополнување на магнезиум во вашиот организам. Безбеден и најдобар метод. Одличен избор за лица кои страдаат од ниска толеранција за орален магнезиум. Магнезиум хлорид производите на Ancient Minerals се произведени под многу строги стандарди за квалитет, од чистотата на суровите состојки до производството на готовиот производ. Се користи само оригиналeн Zechstein Магнезиум, изолиран во последните 250 милиони години. Oригиналниот Zechstein ™ магнезиум се издвојува како најчистиот и недопрен извор на природни магнезиумови соли во светот. Се користи за превенција или намалување на: Мускулна болка (болки во грбот, вратот, рамена, нозе, раце); Мускулни грчеви; Carpal Tunnel Syndrome; Артритис; Остеопороза; Tendonitis; Ревматски заболувања; Тремор; Фасцикулации; Мускулна атрофија; Миокимија, Псоријаза, Егзема и други кожни болести

Производи:
- МАГНЕЗИУМ МАСЛО ВО СПРЕЈ
- МАГНЕЗИУМ ГЕЛ
- МАГНЕЗИУМ ЛОСИОН
- МАГНЕЗИУМ СНЕГУЛКИ ЗА КАПЕЊЕПроизведено од Enviromedica, Texas, USA

Производите на ANCIENT MINERALS може да ги најдете во:
- ВИОЛА АПТЕКИ (Т.Ц. Бисер, Т.Ц. Лептокарија, Водњанска)
- ФИЛА АПТЕКА (Жан Митрев Клиника)
- МАКМЕДИКА (Порта Влае)
- ОСКАР ЛЕК (бул. Илинденска)
- ДНА Анни Фарм - Капитол Мол
- ХЕРБА АПТЕКИ (Поликл. Битпазар, Чаирчанка, Поликл. Чаир)
- МАРИЈА ГАЛЕН ФАРМ (кај Броз кафе)
- ОМЕГА ФАРМ (Буњаковец, Бит Пазар и Кисела Вода)
- АКАЦИЈА (Козле)
- ЖАНА ФАРМ (Битпазар)
- ДА-ЈАНА-ФАРМ (Стадион Чаир)

 

 

Комерцијален текст

 

Save

Следете нè