Новата година ја стартувавме со одличен подарок за еден наш читател.

Најсреќниот овој пат е Нора Аницин, која ќе има можност да ужива во свежата цветна нота со чувство на мистерија и свежи Медитерански акорди на бергамот, нероли, јасмин и мирисен портокал.

Честитки за добитничката на наградата и за сите читатели кои земаа учество во наградната игра.

Наскоро очекувајте ново изненадување од нас!

 

Save

Следете нè