Знаете ли кој е вистинскиот момент за да кажете некому дека го сакате?!

Едноставниот и зрел маж секогаш е најдобар избор за партнер.

Љубовта е возвишено и едно од најпосакуваните и најдрагите чувства кое секој го посакува да му се случи.

Михаил Литвак е доктор, психотерапевт и еден од најдобрите психијатри во светот.

Според истражувањето направено во Велика Британија, се докажа дека мажите се генерално поискрени од жените.

 

Дали некогаш сте посакале да имате кристална топка, со која би можеле магично за ѕирнете во вашата иднина?! 

Проблемот со пронаоѓање на идеален партнер кај жените, главно лежи во лошата комуникација и недостатокот на разбирање.

Во текот на животот често сме сведоци на тоа дека добриот секогаш завршува последен, што всушност ни дава впечаток дека не се исплати да се биде добар.

Група научници од Универзитетот во Сиднеј, ги утврди причините зошто мажите сакаат постари жени.

Паровите кои имаат среќна и хармонична врска ја почитуваат својата индивидуалност и се придржуваат до следниве 5 правила, кои им го олеснуваат нивното функционирање.

 

Save

Следете нè