Запознајте ја малата  Александра од Скопје, која е едно од трите дечиња со најдобар стил за месец јануари, според гласовите на читателите на нашиот магазин.

На барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство повторно организираме избор за вашите најмили.

Ели е родена со многу ретка болест, тотален аганглионарен мега колон (нејзините црева не работат) што резултира со исклучително сериозни компликации и животозагрозувачка состојба.

Воспитувањето на децата во духот на хуманоста секогаш вродува со плод. На социјалните мрежи осамна фотографија на која се гледа како хумано дете собира пари за малата Ели.

Децата веќе од втората година покажуваат интерес за сликовници. Во овој период потребно е да им ја читате содржината и да им ги објаснувате поимите.

Малиот Џон Филип Бугхав, или накратко Баланг е 7-годишно дете од Филипините кое многу често ги импресионира своите блиски со неговите танчерски движења.

Ново истражување открива дека децата кои ги игнорирале правилата и нивните родители заработувале повеќе кога пораснале од останатите.

Оливие Рустенг мисли и на најмладите и токму затоа подготвува модна линија за деца за куќата „Balmain“.

Малиот шармер, Михаил Милковски е победник на изборот за дете со најдобар стил за 2015 година, во организација на нашиот магазин.

Како родител никогаш не научи да „пливаш“ … Тука се „удави“, и тоа во плиткото!!!

 

Save

Следете нè