Моментот „за прв пат“ кај нашите најмили е секогаш незаборавен, безразлика дали се тоа нивните први чекори или првиот збор. Во следното видео, кое ќе изнуди насмевки кај сите, следуваат девет слатки мали дечиња, кои за прв пат пробуваат сами да ги изберат своите парчиња облека и истите да ги облечат.

Децата се наше најголемо богатство и секогаш знаат на уникатен начин да ја искажат својата чиста и искрена љубов кон блиските.

„Kiddle“ е новиот интернет-пребарувач заснован на безбедносно пребарување на „Гугл“ и наменет е исклучиво за деца.

Малата Тициана е дете со најдобар стил за месец февруари, според вашите гласови. Ние и честитаме на 19 месечната принцеза која ги освои вашите симпатии и ќе ве запознаеме со неa во нашата рубрика „kids club“.

Во последните шест години Меги Сторино и нејзините ќерки Софија и Сејди во пресрет  на доделувањето на Оскарите претставуваат своја мини верзија на номинираните филмови.

Запознајте го малиот Благојче од Крушево, кој е еден од тројцата победници на изборот за дете со најдобар стил на месец јануари, во организација на нашиот магазин.

Децата се нашата најголема љубов, среќа и заложба.  Затоа секогаш треба да водиме грижа дали се среќни, да ги почитуваме нивните интереси, но и заедно да ги пребродуваме нивните стравови.

Mалечкaта Џои, која има година и пол, со својата детска спонтаност и искреност успеала да ги разнежни луѓето кои пазарувале во еден супермаркет.

Омилените принцези од цртаните филмови, пеат на својот јазик во следното одлично видео.

Слатки дечиња имаа прилика да дадат љубовни совети и што за нив претставува празникот Свети Валентин.

 

Save

Следете нè