На барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство, повторно организираме избор за вашите најмили.

Малиот Мартин, е дете со најдобар стил за месец април, според вашите гласови.

Запознајте го 6-годишниот Даријан, кој победи на изборот за дете со најдобар стил за месец март, во организација на нашиот магазин.

„Оринџ Кидс Клуб“ објавува кастинг за мали манекени, од 3 до 12 години. Се покануваат да се пријават сите дечиња кои имаат желба да бидат дел од модни ревии и да се забавуваат. 

На барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство повторно организираме избор за вашите најмили.

Запознајте ја принцезата Тициана, која победи на изборот за дете со најдобар стил за месец февруари, во организација на нашиот магазин.

Присуствувавме на одличната првоаприлска забава во Skopje City Mall, насловена како Mask'N'Ball.

Малиот Даријан е дете со најдобар стил за месец март, според вашите гласови.

Продукција „Оринџ“ објавува отворен конкурс за деца солисти и автори на детски песни, за ново детско шоу.

Време е да се ослободите од тешките палта и зимски чевли и да ги замените со лесни патичиња, тенки маички и фустанчиња, како и неизбежните пролетни аксесоари.

 

Save

Следете нè