Летото е во полн ек, а ние и понатаму продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии во модерни комбинации за на плажа. 

Сите родители сакаат да бидат најдобрите додители за своите деца, но сепак сите понекогаш грешат.

Во трогателното видео кое е дел од најновиот социјален експеримент на UNICEF, ја откриваме тажната и сурова вистина за животот на децата бездомници.

Малиот Ненад, е дете со најдобар стил за месец јуни, според вашите гласови.

Штотуку го дочекавме летото и барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство, продолжуваме со изборот за вашите најмили.

Capitol Mall и Orange Kids Club, во сабота, на 04.06.2016 година, со почеток во 12 часот, ве покануваат на Orange Kids Summer Show, заедно да ја испратиме учебната година и со многу музика и забава да го дочекаме летниот распуст.

Малата Никита, е дете со најдобар стил за месец мај, според вашите гласови.

Со одличен настап на дечињата од ORANGE KIDS CLUB, се заокружи третиот ден од најзабавниот семеен викенд.

На барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство, повторно организираме избор за вашите најмили.

Малиот Мартин, е дете со најдобар стил за месец април, според вашите гласови.

 

Save

Следете нè