На првиот ден од есента, продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии во модерни комбинации инспирирани од есенското шаренило од бои. 

Совршен избор за сите оние кои поради многуте секојдневни обврски кои ги носи улогата на мајка, чувствуваат вина дека на своите дечиња не им посветуваат доволно внимание.

Имунолошкиот систем го штити организмот од предизвикувачи на болести.

Во првиот детски клуб ORANGE KIDS CLUB, членуваат талентирани дечиња на возраст од 5 до 12 години.

Малата Горјана, е дете со најдобар стил за месец август, со освоени 1044 гласови.

Оние родители кои целосно се посветени на својата работа, со тек на време се помалку внимание посветуваат на децата.

Летото полека си заминува, а ние и понатаму продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии во модерни комбинации инспирирани од сонцето. 

Запознајте ја Никита, која на само четири месеци ги освои вашите симпатии и беше избрана за дете со најдобар стил за месец мај.

Овие две заљубени птички, неможат да прекинат да се смеат откако ќе се бакнат.

Принцезата Луна, е дете со најдобар стил за месец јули, со освоени 1979 гласови.

 

Save

Следете нè