Уникатните венчиња и круни, од брендот La Martina Monroe на дизајнерката Мартина Танаскоска, ги красеа убавите лица на малите принцези од Orange Kids Club.

Малиот Матеј, е дете со најдобар стил за месец октомври, со освоени 1057 гласови.

Периодот кога вашето дете ќе започне да оди и да трча наоколу, е момент кога и вашите навики и живот целосно се менуваат.

За потребите на новата реклама на Orange Kids Club, во потрага сме по најзабавните и насмеани ликови.

Продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии во модерни комбинации, инспирирани од есенското шаренило од бои. 

Прекрасно катче за сите деца и тинејџери, на плоштад Македонија  во срцето на градот Скопје.

Малиот Леон, е дете со најдобар стил за месец септември, со освоени 750 гласови.

Сите деца сонуваат за замоци и палати, а кога тие ќе се преточат во магична реалност тогаш на детската среќа и нема крај.

На првиот ден од есента, продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии во модерни комбинации инспирирани од есенското шаренило од бои. 

Совршен избор за сите оние кои поради многуте секојдневни обврски кои ги носи улогата на мајка, чувствуваат вина дека на своите дечиња не им посветуваат доволно внимание.

 

Save

Следете нè