И оваа 2017 година, на ваше барање,  ја стартуваме и продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии за избор на дете со најдобар стил за месец јануари.

Малата Сара, е дете со најдобар стил за месец декември, со освоени 840 гласови.

Продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии во модерни зимски комбинации, со кои ќе ја заокружиме оваа година.

Луна има 10 месеци и е слатка принцеза која што секогаш е расположена за фотографирање.

Малата Милена, е дете со најдобар стил за месец ноември, со освоени 739 гласови.

Слаткото видео кое за кратко време доби над 12 милиони прегледи на социјалните мрежи, ќе ве насмее до солзи.

Уникатното крунисување на „Саемот за деца и родители“ во Скопје Сити Мол со KIDS FASHION SHOW.

Ни предстои викенд на супер семејна забава и попусти!

Продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии во модерни комбинации.

Здружението за заштита на правата на детето денеска, со настан во Дневниот центар за деца на улица, ќе го одбележи Меѓународниот ден на детето.

 

Save

Следете нè