Фотографот Ријанон Логсдон од Остин (Тексас) ни ги доловува сите детски фантазии  преку нејзините фото-монтажи.

Google претстави посебна верзија на YouTube наменета за помалите корисници, односно за децата.Апликацијата се вика YouTube Kids, и е достапна за корисниците на Android и iOS, меѓутоа засега само за американските корисници.

 

Save

Следете нè