Пирати, принцези, лоши вештерки сите тие може да оживеат во фантазијата на децата со куќичките на Гео-инг.

На барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство, повторно организираме избор за вашите најмили.

Децата се нашето најголемо богатство, а нивната среќа и радост се наш приоритет.

Во срцето на населбата Аеродром, се отвори Orange Kids Club & Caffè, ново магично катче за сите деца и родители. 

Талентирани деца + суперзабавна водителка + актуелна тема = одлично издание на емисијата „Здраво Македонијо“.

Во срцето на населбата Аеродром, се отвори Orange Kids Club & Caffè, ново магично катче за сите деца и родители. 

Orange Kids Club & Caffè“ на својата новоотворена локација населбата Аеродром, има неодолива понуда за вас и вашите најмили.

Малиот Ирхан, е дете со најдобар стил за месец февруари 2017, со освоени 350 гласови.

Ние му честитаме на овој принц, кој ги освои вашите симпатии и ќе ве запознаеме со него во нашата рубрика „kids club“.

Наскоро очекувајте ја приказната на Ирхан.

Честитки!

Продолжуваме со изборот за вашите најмили и ве инспирираме да ни испратите фотографии, за избор на дете со најдобар стил за месец февруари.

Малиот Маид, е дете со најдобар стил за месец јануари 2017, со освоени 1393 гласови.

 

Save

Следете нè