Го добивме принцот со најдобар стил за месец ноември 2018.

Во соработка со најдобрите Photo Factory, на принцот Филип кој освои 1088 гласови му подаруваме професионална фотосесија.

Второто место го освои слаткиот Емир со 740 гласови и добива ваучер во вредност од 1000 денари за закуп на простор за прослава на роденден во Orange Kids Club & Caffè.

7-годишната Мања го освои третото место со 590 гласови и добива ваучер во вредност од 500 денари за закуп на простор за прослава на роденден во Orange Kids Club & Caffè

Честитки до победниците и Ви благодариме на сите што учествувавте и наскоро очекувајте ново изненадување од нашиот тим.

 

Save

Следете нè