Сега е вистинско време да одберете еден од неодоливите пакети за роденденот на вашето дете.


Единствениот детски клуб креираше понуди за најмилите каде ќе можат да уживаат во својот специјален ден, а родителите ќе се чувствуваат како гости на забавата.

Погледнете ги едиствените Џамбо пакети прилагодени на бројот на вашите гости и достапни за секого.


Резервации и информации на 078 938 917

 

Save

Следете нè