Најзабавното Orange Kids Club & Caffè, оваа сабота (07.04.2018) Ве поканува да ја посетите нивната креативна работилница.

Почувствувајте ја Велигденската магија од 11 до 17 часот и бидете дел од:

 Креативна работилница
 Караоке
 Диско забава со најголемите хитови
 Колачиња и сокчиња за секое дете


***ПРОФЕСИОНАЛНИ КУЛ ФОТКИ ОД ТВОЈАТА КРЕАТИВНА ИЗРАБОТКА***

*****ВРЕДНИ ПОДАРОЦИ И ВАУЧЕРИ ЗА ПРОСЛАВА НА РОДЕНДЕН ЗА 5-ТЕ НАЈКРЕАТИВНИ ИЗРАБОТКИ*****

*****СПЕЦИЈАЛНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА НАЈЈАКОТО ЈАЈЦЕ НА НАТПРЕВАРОТ*****

***ТЕРАСАТА ВО ПРОЛЕТНО РУВО Е РЕЗЕРВИРАНА СИТЕ РОДИТЕЛИ*****


*БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ

ВЛЕЗ:100 денари

ИНФОРМАЦИИ И РЕЗЕРВАЦИИ НА: 078 938 917

 

Save

Следете нè