Честитки до сите мили дечиња кои земаа учество со своите прекрасни фотографии во нашиот избор.

ПОБЕДНИЦИ на изборот на дете со најдобар стил за февруари 2018 се:

* ПРИНЦЕЗА САРА СО 753 гласови
* ПРИНЦ МАКС СО 981 гласови

Принцот и принцезата ќе учествуваат во професионална фотосесија, а и ќе ве запознаеме со нив во нашата рубрика „kids club“.


Второ место: Теодор со 513 гласови. Второпласираниот на овој избор ќе добие ваучер во вредност од 1000 денари за прослава и закуп на простор во Orange Kids Club & Caffè.

Трето место: Анисија со 476 гласови. Третопласираната на овој избор ќе добие ваучер во вредност од 500 денари за прослава и закуп на простор во Orange Kids Club & Caffè.

Дополнително одлучивме да ги наградиме и:

Четврто место: Леона со 339 гласови. 
Петто место: Ана со 292 гласови.

Леона и Ана добиваат ваучери за часови по танц.

Сите наградени потребно е да не контактираат во инбокс на нашата фан страна и да остават податоци и контакт телефон за да можат да ги подигнат наградите.

 

Save

Следете нè