Додека температурите растат, цените паѓаат во Orange Kids Club & Caffè!


Добијте го вашиот попуст за закуп на простор на 078 938 917 или едноставно информирајте се за роденденските понуди и активности.

Со секој закажан роденден за месец јули и август, имате единствена можност да го одберете вашиот подарок за на плажа!

Твојот совршен роденден вклучува:


*СУПЕРСЛАТКА МАСИЧКА СО ОДЛИЧНА ДЕКОРАЦИЈА 


* Комплетен прибор и сервирање на храната (обезбедени чаши, чинии, прибор за јадење, тањирчиња за торта, салфети…)

* Грицки за сите деца

* Караоке шоу со најсовремен караоке бокс и два бежични микрофони

* Цртање на лице по желба

* Графити забава по желба

* Анимација и игри во согласност со тематиката на забавата

* Подарок за славеникот

* Покани за гостите

* Професионални фотографии од роденденската забава

* Уникатна диско забава со ласери   

* Климатизиран и безбеден простор 


**За најхрабрите родители кои ќе одлучат да се борат со сонцето, гратис следува и заштитен фактор 

 

Save

Следете нè