Малиот Калин, е дете со најдобар стил за месец мај 2017, со освоени 675 гласови.

 

Ние му честитаме на овој принц, кој ги освои вашите симпатии и ќе ве запознаеме со него во нашата рубрика „kids club“.

Второто место го освои малата Јована, додека третото место со 356 гласови го освои Дамјан.

Победникот Калин добива професионална фотосесија и ваучер во вредност од 3000 денари за прослава и закуп на простор во Orange Kids Club & Caffè.

Второпласираната Јована на овој избор ќе добие ваучер во вредност од 1000 денари за прослава и закуп на простор во Orange Kids Club & Caffè.

Третопласираниот Дамјан на овој избор ќе добие ваучер во вредност од 500 денари за прослава и закуп на простор во Orange Kids Club & Caffè.

 

Save

Следете нè