Mакс е принцот кој победи на нашиот избор за дете со најдобар стил.

Пролетта ни пристигна со својата најубава магија и сончево руво.

Најзабавното Orange Kids Club & Caffè, оваа сабота (07.04.2018) Ве поканува да ја посетите нивната креативна работилница.

Честитки до сите мили дечиња кои земаа учество со своите прекрасни фотографии во нашиот избор.

На барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство, заедно со првиот снег оваа година организираме избор за вашите најмили.

Според најновите истажувања, децата, кои патат од хиперактивност имаат поголеми шанси да почнат да пушат во тинејџерскиот период, отколку нивните врсници.

Додека температурите растат, цените паѓаат во Orange Kids Club & Caffè!

Малиот Калин, е дете со најдобар стил за месец мај 2017, со освоени 675 гласови.

Пирати, принцези, лоши вештерки сите тие може да оживеат во фантазијата на децата со куќичките на Гео-инг.

На барање на Вас, нашите верни читатели и на наше големо задоволство, повторно организираме избор за вашите најмили.

 

Save

Следете нè