Имате чувство дека паѓате?

Силни коски, високо чело, изразена вилица и поглед кој привлекува како магнет е вистинскиот опис за заводливата Шкорпија.

Денеска, на 01.09.2016 година се случува прстенесто затемнување на Сонцето во знакот на Девица. 

Ако мислевте дека хаосот најавен од 18ти Април стивнува.... неговата кулминација се случува од 1ви до 5ти Јуни 2016.

Април.

Пролет.

Наместо пролет, хаос во најава. 

Прв знак, прво поле, прв тим, прва радост, првак, пионер, предводник, провокатор, пролет, почеток → Овен.

Ако забележите личност која дезориентирано се движи, не гледа лево-десно, не ги забележува минувачите покрај себе, делува залутано... па ќе забележите дека е способна и на прав пат да падне.

Како посилните претставници на зодијакот го слават денот на вљубените:

Ова е една комична ситуација. Ова е симпатична ситуација. Ова е насмеана личност. Ова е комична личност.

 

Save

Следете нè