Сега е вистинско време да одберете еден од неодоливите пакети за роденденот на вашето дете.


По повод почетокот на новата училишна година, од Зоолошката градина во Скопје инфомираат дека Зоолошката подготвила многу изненадувања за најмалите посетители кои денеска од 12 до 14 ќе ја посетат.

Под мотото „Избери здравје, а не тутун“, Министерството за здравство во соработка со Светската здравствена организација и Институтот за јавно здравје традиционално го одбележуваат 31 мај – Светскиот ден без тутутн.

Mакс е принцот кој победи на нашиот избор за дете со најдобар стил.

Пролетта ни пристигна со својата најубава магија и сончево руво.

Според најновото истражување за оние што си легнуваат и се будат подоцна, голема е веројатноста дека ќе починат помлади.

Отекување на екстремитетите е скоро секогаш симптом на напредна хронична болест.

Со доаѓањето на пролетта, започна и сезоната на крлежи.

Најзабавното Orange Kids Club & Caffè, оваа сабота (07.04.2018) Ве поканува да ја посетите нивната креативна работилница.

Знаете ли кој е вистинскиот момент за да кажете некому дека го сакате?!

 

Save

Следете нè