Модната куќа  Valentino уште  од своите почетоци, презентира завидно ниво на високата мода.

Pierpaolo Piccioli, кој моментално е креативен директор на модната куќа  Valentino, е задолжен за иновации и црпи инспирација од длабоките хуманистички концепти  на креативните процеси.

Тој од сезона во сезона ја потврдува својата генијалност и секогаш ја здржува својата грациозност и посветеност на брендот.

Оваа сезона неговата естетика повторно ја пренесува во новата колекција на очила за сонце и диоптриски очила кои спојуваат неколку стилови.

Новата колекција ја истакнува убавината и индивидуалноста на жената, а за што станува збор можете да погледнете во галеријата.

 • a
 • b
 • c
 • e
 • i
 • k
 • l
 • m
 • n
 • r
 • s
 • t
 • v

 

Save

Следете нè