Луисана Лопилато и Мајкл Бубле уживаат на прошетка со своите најмили.

 

Откако свите кариери ги ставија на пауза, ѕвездата од серијата „Млади бунтовници“ и нејзиниот сопруг беа забележани од фотографите додека со трите мали деца се шетаа во Ванкувер.

Пејачот ја туркаше количката со 2-годишниот Елијас, а Луисана ја возеше количката на малата Вида која има само неколку месеци и нежно го бакна слаткиот Ноа кој задоволно трчаше наоколу.

 

Save

Следете нè