Еден од најексклузивните календари на сите времиња, оваа година  ја разбранува јавноста со сериозно менување на досегашниот концепт.

Со настапот на  музичкиот фестивал на „iHeartRadio“  Џенифер Лопез уште еднаш докажа зошто го заслужува светското внимание и одржа лекција на своите помлади колеги со беспрекорниот изглед.

 

Save

Следете нè