Во месецот на жената брендот La Dama и Orange Kids Club & Caffè започнаа една убава приказна.

Нивното Височество мајки, баби, тетки... и сите девојчиња кои овој месец го посетија Orange Kids Club & Caffè си добија мало внимание од Македонскиот бренд La Dama.

Во духот на денот и месецот на жената со многу цвекиња, честитки, караоке и настап на талентираните девојчиња од клубот се подарија љубов и насмевки за сите жени.

Висококвалитетните производи на македонскиот бренд La Dama ви нудат избор на широка палета на хулахопки и сокни кои одлично се вклопуваат во сечиј стил.

 

 

Save

Следете нè