Семејството на оваа девојка испрати апел за помош бидејќи не се во можност да ги подмират сите трошоци. 

Ања Минова е хоспитализирана пред неколку недели и по извршен зафат на срцето е префрлена на хемофилтрација во клиниката на Жан Митрев.

Со цел да ја вратиме минимум нормалната функција на срцето за да го спасиме животот на Ања, за сега ургентно се потребни 15.000€.

Семејството на оваа девојка испрати апел за помош бидејќи не се во можност да ги подмират сите трошоци.

Ајде да бидеме хумани, заедно сме посилни!

Хуманитарна сметка во Комерцијална Банка:
300081000002132


Број за донација од 100 денари на мрежата на Телеком:
143 131

 

 

Save

Следете нè