Музичката ѕвезда Лејди Гага го објави видеозаписот за песната „Look What I Found“ која е носечка за филмот „A Star Is Born“.

 

Во новото видео остварување се прикажани и сцени од нејзиниот заеднички филм со актерот Бредли Купер. 

Лубовната приказна од моментот на запознавање и почнување на нивната врска, а секако и на крајот соработка ве води низ целото видео.

Уживајте!

 

Save

Следете нè