Како многумина од неговите колеги така и тимот на дизајнерот Ralph Lauren, активно работи на збогатување и проширување на брендот.

Ресторанот Бакал  добива највисоки оценки од посетителите и од вистинските гурмани како за амбиентот така и за стандардните услуги што ги нуди.

Еден од најпознатите лондонските ресторани – „Indigo“ во „Covent Garden One Aldwych“ хотелот е рангиран на врвот според квалитетот на храната која ја нуди.

По серија на пофалби за успешноста во работата ресторанот  „Dining Room“ во Црна Гора, беше вклучен во листата на 15 најдобри хотелски ресторани во светот.

Светликави риби, алигатори и корален гребен во комбинација со добра храна ќе ве одведе во вистинска азиска морска приказна.

Старата палата во центарот на Сплит стана ресторан кој има задача да презентира антиквитети и локалната кујна на модерен начин. Ресторанот Augubio се наоѓа во центарот на Сплит, во истоимената Augubio вила која датира од 15 век.

 

Save

Следете нè