Денеска се одбележува Светскиот ден на еден од најпопуларните слатки кремови, а тоа е Нутелата.

Велат дека во виното е вистината , а тоа по многу нешта е комплексен пијалак.

Брзото темпо на живот ни наметнува брз и нездрав начин на исхрана. Токму затоа „Храна и Вино“ го лансира новиот проект за поздраво живеење со нови производи на пазарот од брендот Tunalux.

 

Save

Следете нè