Orange Kids Club & Caffè ги исполнува сите ваши желби.

 

Креативниот тим од ова магично катче, едногласно донесе одлука: Сите славеници кои ќе резервираат термин за прослава на роденден, да добијат попуст на закупот на простор кој ќе изнесува 1500 денари за 2 часа, а гратис следува:
СУПЕРСЛАТКА МАСИЧКА СО ОДЛИЧНА ДЕКОРАЦИЈА + МЕГА ОРИНЏ КОКТЕЛ ЗА СИТЕ ДЕЧИЊА

*Комплетен прибор и сервирање на храната (обезбедени чаши, чинии, прибор за јадење, тањирчиња за торта, салфети…)
*Грицки за сите деца
*Караоке шоу со најсовремен караоке бокс и два бежични микрофони
*Цртање на лице по желба
*Графити забава по желба
*Анимација и игри во согласност со тематиката на забавата
*Подарок за славеникот
*Покани за гостите
*Професионални фотографии од роденденската забава
*Уникатна диско забава со ласери


Одлуката стапува на сила од 12.05.2017 и ќе трае до 31.08.2017

Ги очекуваме вашите резевации на 078 938 917 и 078 622 160
Локација: населба Аеродром
Булевар „3-та Македонска Бригада“ број: 37 Б, локал 3

 

Save

Следете нè