Според една од најголемите компании за кадровски советувања, „Мерсер“, објавена е листата на градови со најлоши услови за живот, составена според Индексот на квалитет на живот.

Прекрасно е чувството да се разбудите и наместо првото утринско кафе, да уживате во првото утринско капење, нуркајки во синилото на базенот во вашиот двор.

Во нашите домови постојат некои предмети, кои можат да донесат многу штета за нашето здравје.  

Во многу домови, локали и компании енергијата се користи нерационално, а месечните трошоци се непотребно високи.

Целта на фенг шуи е да се створи здрава, складна и плодна средина за живеење и за работа. Боите се едно од најважните помагала кај фенг шуи. Следуваат совети како да ги изберете нијансите што најмногу ви одговараат.

Многу хотели за своите влијателни гости нудат необични понуди за да ги задоволат желбите и на оние со најистенчен вкус.

 

Save

Следете нè