LG Mobile го претстави атрактивниот LG V10 кој ќе биде предводник на новата V серија која полека ќе ја заменува стандардната G серија со многу иновации благодарение токму на вториот дисплеј поставен над главната предна површина.

Проектот Balight ќе ги воодушеви сите велосипедисти кои уживаат во  ноќно возење, но и случајните минувачи кои се затекнале на улиците  и ќе бидат сведоци на интересна светлосна игра која ја создава овој иновативен уред прицврстен за тркалата.

 

Save

Следете нè