Во куќата на  Крис Џенер долги години се снимаше популарното ријалити шоу  „Keeping Up With the Kardashians“.

Но,  одкако сите деца на Крис пораснаа и се одселија од семејниот дом, таа го ангажираше експертот  Џеф Ендрјус да го преуреди нејзиниот дом. Новиот изглед на домот  е прекрасен, од кристални лустери до огромна снежно бела кујна. Погледнете ги фотографиите во галеријата од новиот изглед од домот на Крис и нема да се зачудите зошто Ким повторно привремено се врати во него.

  • kies1
  • kris2
  • kris3
  • kris4
  • kris5
  • kris6
  • kris7
  • kris8

 

Save

Следете нè