Истражувањата покажуваат дека  кога испитаниците во работните простории биле изложени на зелени декорации (на вертикални градини, врамени дизајни, топки, бонсаи дрва и растенија) дале подобри резултати, отколку оние кои биле изложени на монотона бела боја.

Детската игра е најважна за психофизичкиот развој на децата.

Прекрасно е чувството да уживате во вашата градина, двор или тераса додека одморате, удобно сместени во вашата релакс столица.

Божурот е растение кое секоја жена треба да го има во домот и тоа поради многу причини.

Висечки релаксатори за ултимејт релаксација е вистинскиот избор и за најпребирливите.

 

Save

Следете нè