Планинскиот масив на Сиера Морена во Шпанија, стана составен и акцентиран дел од една модерната семејна куќа.

Асоцијација на архитекти на Македонија вечерва ќе ја додели Големата годишна награда за архитектура за 2016 година.

На голема радост и задоволство на бројните џет сетери, хотелот Ritz, во Париз, повторно ги отвори своите врати.

На брегот реката Дунав, во Нови Сад, изградена е модерна семејна куќа која го привлекува вниманието на сите минувачи.

Реноминираниот архитект и дизајнер на јахти Lujac Desautel се најде меѓу номинираните на овогодинешниот Boat International 2016, во категоријата најдобар млад дизајнер на годината.

Генералниот директор на „Bvlgari Group“ и градоначалникот на Рим, Игназио Марино го најавија почетокот на реновирањето на Шпанските скали.  

 

Save

Следете нè