Саемот за мебел ќе се одржи од 9 до 14 октомври во комплексот ВИП Арена Борис Трајковски.

Неговото име и најдобро го опишува - The Pink Zebra, а во прашање е еден необичен ресторан во Индија чие уредување е инспирирано од Wes Anderson.

Истражувањата покажуваат дека  кога испитаниците во работните простории биле изложени на зелени декорации (на вертикални градини, врамени дизајни, топки, бонсаи дрва и растенија) дале подобри резултати, отколку оние кои биле изложени на монотона бела боја.

Thorne Wallet е производ на тим млади македонски експерти од технологијата, дизајнери и аналитичари на податоци, кој ќе го смени начинот на кој гледате и ги користите паричниците.

Предводникот на Huawei за 2017 година може да биде најден во продавниците на мобилните оператори, како и во големите трговски синџири за техника.

Instagram објави дека ја додава опцијата работење офлајн за својата Android апликација.

Детската игра е најважна за психофизичкиот развој на децата.

Одличен начин за привлекување на љубовта во животот е да се направи промена во просторот што секојдневно нè опкружува.

Една од најпопуларните социјални мрежи „Фејсбук“ најави нова алатка за превенција на самоубиства.

Помалку скриено во верзијата 10.7.0 која пристигнува за Android корисниците, Instagram тестира можност за објавување на повеќе фотографии во еден албум.

 

Save

Следете нè