Главниот град на Холандија ги има сите карактеристики на метропола, живост и ритам на голем град.

Поситано е градче кое е лоцирано во Италија, односно на крајбрежјето кое го носи името Амалфи (Amalfi Coast). Овој град, уште на првиот поглед успева да ве заведе со посебната енергија.

 

Save

Следете нè