Искусните креативци од 2S Studio, во своето богато портфолио додадоа уште една магична видео приказна од Охридското крајбрежје.

Своите впечатоци од едрењето по хрватското крајбрежје, екипата од „Dron“ клубот од Луксембург, ја овековечи со импресивно видео со дрон.

Кој не сонува барем еднаш да го посети Лондон?! Сигурно имате слушнато многу приказни за овој прекрасен град, а вистината е онаа дека уште првиот ден ќе ве заведе и ќе ви го помати умот.

Многумина го нарекуваат главен град на светот, град што никогаш не спие. Тука секоја година доаѓаат најмалку 40 милиони домашни и странски туристи.

Дали сте подготвени за суперкул искуство во сауна на четири тркала додека ја разгледувате прекрасната Будимпешта?!

Инспирирани од нашата неодамнешна посета на Барселона, вториот град по големина во Шпанија, во целост ги споделуваме нашите убаво спакувани впечатоци.

Холандија е европскиот дел на Кралството Холандија, кој се состои од Холандија, Холандски Антили и Аруба во Карипско море.

Од средината на месец ноември се до Божиќ, најубавите плоштади во Виена, се трансформираат во магични божиќни панаѓури.

Места кои мора да ги посетите, доколку вашиот избор е Рим

 

Save

Следете нè