Локација - Ибица, температура - идеална, расположение - на ниво, друштво - одлично, повод - роденденот на Марти.

Ибица е популарна светска туристичка дестинација, позната по деноноќните забави и култно собиралиште на најдобрите диџеи на светот.

Со преку 80 плажи долж островот, Ибица ви ја гарантира најдобрата забава во некој реномираните клубови како Pacha и Amnesia, кои се кои се отвориле во 70-тите и воедно се главни пионери на клупскиот живот таму.

Овој пат нашите пријатели ве поздравуваат од  Destino Pacha Ibiza Resort каде уживаа на целодневна забава со Maceo Plex, Michael Mayer, Pachanga Boys и Dino Lenny.

 

Save

Следете нè