Познатиот пар Наталија и Мурад Осман, кои патуваат низ светот и прават прекрасни фотографии држејќи се за рака, го објавија своето прво видео, од минатогодишното патешетвие во Индија.

Имено, минатата година тие ја посетија магичната Индија и направија незаборавни фотографии со раскошни фустани, уникатни локации, шаренило од бои, но и многу љубопитни минувачи.

Парот доби и страници за својата приказна во „Harper's Bazaar Bride India“.

Во продолжение погледнете го видеото од нивниот проект #FollowMeTo, кое ни доловува како се прават популарните фотографии.

 

 

Save

Следете нè