Топол поздрав од тропскиот рај „Seaquarium“ во Мајами, каде ќе доживеете единствено искуство за паметење.

 

Тука соништата се остваруваат, многу атрактивни шоу програми, егзотични и ретки видови птици, изложби и секако остварување на сонот - дружба, бакнеж и пливање со делфини.

Со богата 60-годишна историја и спектакулерен поглед на прекрасното сино небо на Јужна Флорида, овој аквариум ќе ви понуди атракции како ниедно друго место, но и инспирација, едукација и неизмерна забава.

 

Save

Следете нè