Еклектично уредениот хотел Halycon House, привлече бројни престижни медиуми, кои негуваат висок углед, вклучувајќи го и Vogue.

Новиот луксузен хотел Rosemont Hotel & Residences во Дубаи е дизајнерско дело на ZAS групацијата.

За празници на Алпите, се што треба е да ја спакувате зимската опрема и да тргнете во снежната авантура која започнува со самото доаѓање во ски-центарот „Crans-Montana“.

Авантура плус изненадување. Составен од  транспортни контејнери, овој pop-up  хотел постојано се сели низ Антверпен, Белгија и  на своите гости секогаш им обезбедува нова перспектива.

Уште еден хотел на корпорацијата „Hyatt“ за прв пат се смести на мексиканското крајбрежје и тоа во туристичка мека „Playa del Carmen“.

По 18 месеци реновирање повторно e отвoрен еден од најексклузивните хотели во Лондон, „The Lanesborough“. Веќе се пристигнати првите гости и може да се прави букирање.

 

Save

Следете нè