Замислите да спиете на височина од околу 10 метри, во крошните на дрвјата, а притоа да имате можност да погледнете како изгледа поларната светлина.

Можноста да го искористите вашиот зимски одмор за да заминете на скијање е омилена одлука на голем број од вас, а престојот во луксузно сместување ви носи целосно ново искуство во друга димензија.

На високите и опасни карпи на Перу, се наоѓаат стаклени капсули на височина од 122 метри.

За сите оние кои сакаат да одмораат на сосема поинаков начин од вообичаениот, а времето и финасиите тоа им го дозволуваат, постои хотел на Антартикот кој им овозможува незаборавно искуство.

На само неколку минути подалеку од бурниот коќен живот на Ибица, се наоѓа хотелот „Hacienda Na Xamena“.

Крит е најголем и по многумина најубав грчки остров, кој е долг дури 250 километри.

Пловечките концепти во светот, земаат се поголем замав и тоа во позитивен и многу атрактивен контекст.

Некои веќе го нарекуваат парче номадски рај, но се работи за хотел со малку поинаква филозофија од онаа вообичаената.

Stone Bridge Suites официјално ги отвори вратите на урбаното угостителство и хотелијерство во Скопје.

Најпознатиот остров на Грција е секако, Миконос, кој се карактеризира со космополитска атмосфера, возбудлив ноќен живот и живописниот  главен град  Кора.

 

Save

Следете нè