За сите љубители на адреналинот, градот Амстердам во Холандија е новата омилена дестинација.

Хит туристичката атракција за авантуристите и адреналинските зависници која го носи името „Over the Edge“ на посетителите им нуди незаборавно искуство.

Имено за 17,5 евра тие ќе имаат можност да се лулаа над зградата АДАМ Торен. Посетителите за седиштата ќе ги придржуваат сигурносни ремени, а лулашката можно е да се придвижи на два начина и тоа: со хидрауличен систем или на вообичаениот начин, со нишање.

Според проценките на компанијата, „Over the Edge“ е највисоката лулашка во Европа.

 

Save

Следете нè