Галичник е туристичка атракција поради неговата автентична архитектура, богатото културно наследство и восхитувачките пејзажи. 

Здружението за заштита на животните, Анима Мунди Ве поканува на предновогодишна забава во Концепт 37 од 21:30 часот.

Енергични кученца од расата бишон фрисе, танцуваат на нивната омилена кинеска поп песна.  

Миленичињата се нашите најдобри пријатели и секогаш ни пружаат безусловна љубов и среќа. Помислата на убавите заеднички моменти ни прави уште повеќе да ги цениме нашите миленичиња.

Американскиот производител на храна за миленици сними интересно празнично видео.

Љубовта кон миленичињата најчесто прави кон нив да се однесуваме со посебно внимание, а понекогаш и да веруваме дека имаат надприродни особини.

Љубителите на кучиња едноставно неможат да прекинат да зборуваат за овој накит за кучиња.

Пудлите се сметаат за една од најинтелигентните раси во светот, па токму затоа, многу често се главни протагонисти во големи рекламни кампањи.

Сопствениците на овие кучиња објавија фотографии од нивните маски, по повод  американскиот празник „Ноќта на вештерките“ за 2015 година.

Луѓето кои чуваат куче се поздрави и поактивни, велат научниците. Кучето е најдобриот пријател и го следи човекот уште од најраната историја, пред сѐ поради своите прекрасни особини и познати вредности.

 

Save

Следете нè