Мис Венди е милениче какво што секој би посакал. Таа и нејзиниот сопственик Марк ја воодушевја публиката на шоуто „Britain's Got Talent“, а судиите останаа без зборови.

Кој вели дека пријателството помеѓу куче и мачка е невозможно. Овие двајца верни пријатели го докажуваат спротивното.  

Лана е малечка принцеза од расата џуџест пинч, која победи на изборот за најубаво милениче за 2015 година.

Во видеото кое следува, дванаесет слатки мали пудли полни со љубов, нестрпливо го чекаат својот редовен оброк. Овие крзнени топки буквално ќе ве освојат прв поглед, кои со своето симпатично лаење го бараат своето јадење.

Кучињата се нашите најдобри пријатели и секогаш се тука да не расположат со нивните постапки и реакции, а понекогаш и со навидум човечките особини.  

Креативниот Хантер Лоренс е главиот„виновник“ за прекрасните фотографии од неговиот четириножен пријател Аспен, додека планинарат и кајакарат низ Америка и Канада.

Кучињата можат да го препознаат расположението кај луѓето според изразот на лицето и тонот во гласот.

Галичник е туристичка атракција поради неговата автентична архитектура, богатото културно наследство и восхитувачките пејзажи. 

Здружението за заштита на животните, Анима Мунди Ве поканува на предновогодишна забава во Концепт 37 од 21:30 часот.

Енергични кученца од расата бишон фрисе, танцуваат на нивната омилена кинеска поп песна.  

 

Save

Следете нè