Познато е и многу пати до сега сме се увериле дека кучето е најдобриот пријател на човекот, но ова видео ќе ви покаже колку е силна врската меѓу животните.

 

Видеото кое за кратко време стана популарно на социјалните мрежи говори за братската љубов и поддршка на две кучиња.

Додека неговата сестричка била повредена и заглавена на шините, ова куче херој цели два дена ја топлело и штитело со своето тело секогаш кога ќе видело дека доаѓа воз. 

Приказната која не учи на несебечна љубов, пожртвуваност и верност, има среќен крај и двете кучиња кои ги добија имињата Панда и Леси биле спасени и згрижени.

 

Save

Следете нè