Кога хуманоста и љубовта кон животните ќе надвладеат, ќе бидете сведоци на една убава приказна.

 

Стив Грег од Колорадо, неуморно и грижливо ги вдомува уличните кучиња кои се во поодминати години и сите заедно живеат како едно големо семејство. 

Од неодамна под неговиот покрив се најдоа и мали пилиња и прасе. Како изгледа ова големо и среќно семејство можете да видите од следното видео.

 

Save

Следете нè