Најдобрите фотографи од природата за 2016-та на National Geographic, кои го заслужуваат вашето воодушевување се избрани.

Во категориите „Пејзажи“, „Животна средина“, „Акција“ и „Животински портрети“ победија следните импресивни фотографии:

 • nat1
 • nat10
 • nat11
 • nat12
 • nat14
 • nat15
 • nat16
 • nat17
 • nat18
 • nat19
 • nat2
 • nat20
 • nat21
 • nat3
 • nat4
 • nat5
 • nat6
 • nat7
 • nat8
 • nat9

 

Save

Следете нè